Liesbeth van der Vegt
Pianolessen

Ik geef pianolessen aan beginners en gevorderden, kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen.
Met nieuwe leerlingen wordt eerst een kennismakingsles afgesproken. Hierna bepalen we of we tot een vruchtbare samenwerking kunnen komen voor het volgen van pianolessen. Deze kennismakingsles is voor mijn rekening.

piano lessen heerenveenDe lesmethode die ik mijn praktijk hanteer is voor kinderen de Alfred's Pianomethode, aangevuld met door mij verzameld materiaal dat ik afstem op het niveau van de leerling.

Voor volwassenen gebruik ik de volwassen pianomethode van Alfred.

piano les studiemateriaalDaarnaast bied ik etude materiaal aan, waaronder Burgmüller, Heller, Hanon en Czerny. Ik ben van mening dat om leuk te kunnen spelen de techniek daarvoor niet mag ontbreken.

Voor ieder leerling - jong of oud - bied ik een op maat gesneden concept aan, zowel klassiek als populair.

De lessen worden gegeven op een Rippen piano.

Indien leerlingen serieus studeren mogen ze als "beloning" op mijn handgemaakte Yamaha vleugel spelen, welke in 1982 is gebouwd. Deze vleugel is in 1985 door mijn vader aangeschaft. Ik heb deze vleugel destijds samen met hem uitgezocht bij de fa. Alb. Hahn piano's B.V. in Groningen. Yamaha bouwt speciale series vleugels - voor liefhebbers - naast hun standaard repertoire. Daar is deze vleugel er ook een van.

Kijk hier voor mijn tarieven en algemene voorwaarden.